feltételek és szolgáltatások

Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket ("Feltételek", "Szolgáltatási feltételek") a webhely használata előtt.

A szolgáltatás feltételeiben a belgrade06.com néven is szerepel (mi, „mi” és „mieink”).

A webhelyünkhöz való hozzáférés és annak használata a jelen Felhasználási feltételek elfogadásától függ A feltételek betartása. A jelen Felhasználási feltételek minden látogatóra, felhasználóra és mindenkire vonatkoznak, aki belép használja a webhelyét. Amikor belép és használja a Weboldalt, Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási feltételeket. Ha te Ha nem fogadja el a Szolgáltatási feltételeket és a jelen Feltételek bármely részét, nem érheti el a Webhelyet.

Sajnos

Bármikor, felelősség nélkül felfüggeszthetjük és megszüntethetjük a webhelyünkhöz való hozzáférését. Bármilyen okból, beleértve korlátozás nélkül, megsérti a Szolgáltatási feltételeket. A weboldal a Felhasználási Feltételek minden rendelkezését megszünteti, és e rendelkezések természetéből adódóan a felmondást is túléli beleértve – korlátozás nélkül – a tulajdonjogi záradékokat;

Kapcsolatok

Webhelyünk tartalmazhat linkeket más webhelyekre és szolgáltatásokra, amelyek nem a belgrade06.com tulajdonában vagy ellenőrzése alatt állnak. Nincs befolyása annak tartalmára, adatvédelmi szabályzatára vagy gyakorlatára, ezért nem vállal felelősséget harmadik felek webhelyei és szolgáltatásai. A belgrade06.com nem vállal felelősséget az elfogadásért és a hozzájárulásért, minden olyan veszteségért vagy kárért, amelyet állítólagosan közvetlenül vagy közvetve okozott a használat vagy a az ilyen weboldalakon és szolgáltatásokon elérhető tartalom, anyagok és szolgáltatások. Önnek ajánlott Kérjük, olvassa el az Ön által felkeresett összes harmadik fél webhelyének és szolgáltatásának feltételeit és adatvédelmi szabályzatát.

Kezelési törvény

A jelen Felhasználási feltételekre az Egyesült Királyság törvényei az irányadók. Abba kellene hagynunk az alkalmazását A jelen Felhasználási Feltételek bármely jogáról vagy rendelkezéséről az ilyen megsértés nem mond le. U Ha a bíróság a jelen Feltételek bármely rendelkezését érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítéli, az érvényben marad bu Şertlerin vözülösları vüğüdə érvényben marad. Jelen Feltételek alkotják a teljes szerződéses megállapodást közöttünk. Ez felülír minden korábbi megállapodást közöttünk a weboldalunk használatával és annak Ön általi használatával kapcsolatban. honlapunkon

változtatások

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Felhasználási feltételeket bármikor módosítsuk vagy kicseréljük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze Tekintse át az Általános Szerződési Feltételeket, beleértve a „Son Yenilämä” dátumot is. Ön folyamatosan eléri és használja weboldalunkat Bármilyen változtatás után Ön vállalja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a módosított feltételeket. Egyedüli joga mindenkivel szemben A jelen Felhasználási feltételekkel való egyet nem értés a weboldalunk elérésének és használatának felfüggesztését jelenti.